Typhoon eerste naam ParkCity Live 2016 - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

,
 


gevoelstemperatuur:
luchtdruk:
vochtigheid: %
windsnelheid:
UV-Index:
zonsopgang:
zonsondergang:
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
06-01-2016
Deel dit op:

Typhoon eerste naam ParkCity Live 2016

HEERLEN – De eerste act voor ParkCity Live 2016 is bekend: Typhoon.

Glenn de Randamie, beter bekend onder zijn artiestennaam Typhoon, is een Nederlandse rapper/zanger van Surinaamse afkomst. De Randamie groeide op in het Veluwse dorpje ’t Harde en komt uit een muzikale familie. Zijn vader speelde gitaar en saxofoon, zijn moeder zong in een koor, zijn broers Kevin en Earlrandall rappen en zijn zus Sharon is r&b-zangeres. In 2014 verscheen 7 jaar na z’n debuutplaat Lobi Da Basi. De plaat werd niet alleen bij het hiphoppubliek gunstig ontvangen, maar ook bij een veel breder publiek van Nederlandse muziekliefhebbers. Z’n zeer goed ontvangen CD en z’n fantastisch energieke live-band zorgt dat Typhoon een graag geziene artiest is op de grote festivals. 2015 sloot hij nog af met 2 uitverkochte shows in de Heineken Music Hall!

Voor Heerlen is hij helemaal bijzonder. Door 3FM werd hij gevraagd om het themalied voor Serious Request 2015 te maken. Op 7 december was bij de ochtendshow van Giel de officiële release van “Niet weglopen”. Een week later was “Niet weglopen” de 3FM Megahit. Uiteraard sloot hij SR dit jaar ook af op het eindfeest van deze actie. En dat was een echt feestje!


Ook in het nieuws