UB40 & Rowwen Hèze op Grenswerk Open Air - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Maastricht-Aachen Airport
30-03-2023, 16:52
 

Meest bewolkt
13°C
gevoelstemperatuur: 7°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 3 bft SW
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:18
zonsondergang: 20:06
Meer verwachtingen...
 
08-04-2016
Deel dit op:

UB40 & Rowwen Hèze op Grenswerk Open Air

VENLO – Op donderdag 14 juli en vrijdag 15 juli spelen UB40 en Rowwen Hèze op Grenswerk Open Air in de Doolhof te Tegelen. Grenswerk Open Air is een nieuw, jaarlijks terugkerend zomerevenement in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Ook Lucas Hamming, Michelle David & The Gospel Sessions, Pollux en JW Roy & Band staan op de line-up. De voorverkoop start morgen om 10.00 uur.

Verspreid over twee dagen biedt Grenswerk een buitenprogramma aan in Tegelen en maakt daarmee optimaal gebruik van de sfeervolle omgeving en het decor dat De Doolhof biedt. Grenswerk Open Air is een co-productie van Poppodium Grenswerk en evenementenbureau Double Track.

Op donderdag 14 juli komt de Britse reggae/pop band UB40 – bekend van hits als Red Red Wine, Kingston Town en Food For Thought – naar Tegelen. Ook Lucas Hamming en Michelle David & The Gospel Sessions staan op het programma. Vrijdag 15 juli is Rowwen Hèze de hoofdact. De line-up op vrijdag wordt gecomplementeerd door Pollux en JW Roy & Band. Voor beide dagen zijn losse tickets verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om een combiticket te kopen.

De Doolhof is een prachtige locatie met een totale oppervlakte van 1,7 hectare, gelegen in een sprookjesachtige en bosrijke omgeving die in de zomer helemaal tot bloei komt. Ontstaan als dwaaltuin voor een kloosterorde, is De Doolhof sinds 1926 de plek waar vijfjaarlijks de landelijke bekende Passiespelen worden opgevoerd. Ook het Bluesrock festival wordt al 25 jaar op deze locatie gehouden. De afgelopen jaren zijn bovendien meerdere op zichzelf staande evenementen georganiseerd in De Doolhof waaronder shows van Ilse de Lange en Golden Earring.

De kaartverkoop gaat zaterdag 9 april om 10:00 van start via www.grenswerk.nl

Donderdag 14 juli
UB40 + Lucas Hamming + Michelle David & The Gospel Sessions
Ticket: 30 euro

Vrijdag 15 juli
Rowwen Hèze + Pollux + JW Roy & Band
Ticket: 20 euro

Combi-tickets: 45 euro.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin