Uitkijkpunt Maankwartier blijft langer | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
29-05-2020, 19:59
 

Zonnig
22°C
gevoelstemperatuur: 21°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 26%
windsnelheid: 2 bft ONO
UV-Index: 1
zonsopgang: 05:31
zonsondergang: 21:39
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
16-10-2013
Deel dit op:

Uitkijkpunt Maankwartier blijft langer

HEERLEN – Gezien de grote belangstelling van de mensen uit de stad blijft het Maankwartier-uitkijkpunt aan de Stationstraat langer staan dan aanvankelijk gepland. Het plateau werd vorige week speciaal opgebouwd voor het inhijsen van de liggers over het spoor. Iedereen die de werkzaamheden op de voet wil volgen, heeft vanaf het uitkijkpunt prima zicht op het werk. Mensen kunnen er nog tot 1 december een kijkje nemen.

Het uitkijkpunt is dagelijks toegankelijk. In de komende weken is te zien hoe de plaat verder wordt afgewerkt. Zo wordt er wapening en bekisting aangebracht en wordt er gefaseerd beton gestort. In november wordt er een circa twintig cm dikke druklaag aangebracht op de plaat. Onder de plaat worden de perrons tijdelijk ingericht, zodat ze weer gebruikt kunnen worden. Kijk op de website voor meer informatie over Maankwartier (www.maankwartier.nl).


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin