Vanaf begin april nieuwe creatieve cursussen voor 60-plussers– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
03-10-2022, 12:24
 

Meest bewolkt
12°C
gevoelstemperatuur: 12°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 100%
windsnelheid: 1 bft SW
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:41
zonsondergang: 19:11
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
  • Sittardse wijngaarden kun je vanaf nu ontdekken met de zojuist gelanceerde gloednieuwe wijnwandeling langs drie wijngoederen in en rondom Sittard: de nieuwe Route des Vins Sittard.
29-03-2022
Deel dit op:

Vanaf begin april nieuwe creatieve cursussen voor 60-plussers

Nooit Te Oud?! biedt creatieve activiteiten voor 60-plussers in Roermond. Ervaring is niet nodig en er is altijd tijd voor een kopje koffie en een praatje. Alle cursussen worden gegeven door vakdocenten op goed bereikbare locaties in Roermond. Vanaf begin april start de nieuwe ronde en kan er ingeschreven worden voor cursussen muziek, beeldende kunst en beleving!

Muziek
Denkt u ook weleens: ‘ik zou graag muziek willen maken’? Bijvoorbeeld meezingen in een koor of (opnieuw) een muziekinstrument leren bespelen? De Koninklijke Harmonie Roermond biedt onder de noemer ‘Muziek een leven lang’ een aantal muziekklassen aan. ECI cultuurfabriek biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een senioren popband. Bekijk het specifieke aanbod via de website.

Beeldende kunst
Wilt u graag de handen uit de mouwen steken en creatief aan de slag gaan? Gezellig, samen met anderen én gewoon op een locatie bij u in de buurt? Dat kan! We bieden voor ieder wat wils. Vanaf april starten verschillende cursussen, zoals Schrijven/Vertellen, Fotografie, Tekenen en Textieldrukken. Bekijk het actuele cursusaanbod via de website.

Beleving
Samen met andere geïnteresseerden kunst en cultuur ontdekken? Of even terug naar uzelf en tot rust komen? Dat kan met de belevingscursussen. Tijdens deze ronde kunt u meedoen aan de workshop Tai Chi. Tai Chi is een vorm van meditatie en zelf integratie door langzame, ontspannen en bewuste bewegingen. Door deze bewegingen wordt uw lichaam zacht en grondig geoefend, uw emoties gekalmeerd en uw geest teruggebracht in een vreedzame staat van heelheid. Heel plezierig!

Kijk snel op www.nooitteoudroermond.nl voor alle informatie en aanmelden.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin