Verkoop Heilige Boontjes moet religieus museum door coronacrisis helpen | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
30-05-2020, 07:55
 

Stortbuien
13°C
gevoelstemperatuur: 14°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 54%
windsnelheid: 1 bft O
UV-Index: 2
zonsopgang: 05:30
zonsondergang: 21:40
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
26-03-2020
Deel dit op:

Verkoop Heilige Boontjes moet religieus museum door coronacrisis helpen

VAALS – Het wordt ook zeker spannend voor het niet gesubsidieerde Museum Vaals om de periode van verplichte sluiting financieel te overbruggen en daarom is deze actie gestart.

Door de aankoop van een zakje Heilige Boontjes (€  5,-) kan iedereen meehelpen om het Heiligenbeeldenmuseum in Vaals door de coronacrisis te helpen.

De Heilige Boontjes kunnen in mei-juni in een pot op het terras of op het balkon gezaaid worden. Het leidt tot heerlijke peulen van zo’n 15 cm lang. Het bijzondere is dat rondom het naveltje van ieder wit boontje een roodbruine tekening staat in de vorm van een monstrans of een lofprijzende engel. Leuk om zelf te telen en leuk om te geven.

In ieder zakje zit de legende van de begraven monstrans waaruit de oorsprong van deze Heilige Boontjes blijkt.

Een zakje Heilige Boontjes kan besteld worden door € 5,- met vermelding van het adres over te maken op bankrekeningnummer NL70 ABNA 0606 2233 04 ten name van St. Museum Vaals. Uiteraard kunnen ook meerdere zakjes besteld worden. Na ontvangst van de betaling worden de boontjes direct toegestuurd.

www.museumvaals.nl
https://www.facebook.com/museumvaals.nl/


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin