Vernieuwde wandelkaart Grensmaasvallei | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
30-05-2020, 06:42
 

Bewolkt
12°C
gevoelstemperatuur: 11°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 57%
windsnelheid: 1 bft O
UV-Index: 1
zonsopgang: 05:30
zonsondergang: 21:40
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
13-08-2018
Deel dit op:

Vernieuwde wandelkaart Grensmaasvallei

VVV Zuid-Limburg heeft een compleet nieuwe wandelkaart uitgebracht met daarop alle bewegwijzerde routes in de Grensmaasvallei. Ook het wandelnetwerk van de gemeente Echt-Susteren, het zogenaamde knopen-lopen, is opgenomen.

Het gebied is toeristisch gezien volop in beweging, wat een volledige wijziging van de kaart mogelijk maakte. De toeristische organisatie voegde aan de kaart ook de 10 must see’s van de regio toe die gekoppeld zijn aan de verschillende wandelroutes. Deze pareltjes zijn nu dus ook eenvoudig te ontdekken door de wandelaars.

De inmiddels derde druk van deze kaart beschikt weer over het up-to-date wandelnetwerk van de Grensmaasvallei met in totaal vele kilometers aan wandelgenot. Nieuwigheden wandelkaart Op de kaart staan alle bewegwijzerde wandelingen ingetekend van de gemeente Schinnen, Stein, Sittard-Geleen en Echt-Susteren. Ook projecten als het Rivierpark Maasvallei en het wandelnetwerk van Echt-Susteren zijn nieuw op de kaart, net als het ingetekende traject van het Pieterpad. De kaart heeft een topografische ondergrond en is daardoor zeer handig in het gebruik.

De wandelkaart is te koop bij alle vestigingen van VVV Zuid-Limburg. Vergeet ook niet om gelijk de gratis Zuid-Limburgse Wegwijzer mee te vragen voor tips en kortingsbonnen voor de gehele Zuid-Limburgse regio. De wandelkaart Grensmaasvallei is vanaf heden verkrijgbaar bij alle vestigingen van VVV Zuid-Limburg of te bestellen via de VVV-webshop: www.limburgwinkel.nl. De verkoopprijs is € 6,10 per stuk. Alle routes zijn ook online geplaatst om te lopen via de smartphone en te vinden via www.routesinzuidlimburg.nl.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin