Werkzaamheden in GaiaZOO vorderen gestaag | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
10-10-2019, 15:05
 

Meest bewolkt
16°C
gevoelstemperatuur: 14°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 54%
windsnelheid: 3 bft WZW
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:51
zonsondergang: 18:56
Meer verwachtingen...
 
04-04-2015
Deel dit op:

Werkzaamheden in GaiaZOO vorderen gestaag

KERKRADE – Er wordt in GaiaZOO hard gewerkt aan de houtconstructie voor de nieuwe sluis naar het doodshoofdapenbos. Verderop in Rainforest zijn de bomen op zowel het eiland voor de slingerapen als de capucijnapen vervangen.

Na Pasen zijn de bomen op het eiland van de wolapen aan de beurt. En het verblijf voor de reuzenmiereneter is al klaar om bewoond te worden!

Nieuwe strepen
Half maart verhuisde de hele kudde Damara zebra's van GaiaZOO naar een dierentuin in Boekarest. Een week later arriveerde de bedreigde en zeldzame Hartmann's bergzebra. Maandag verkenden ze voor de eerste keer de separatie van de Savanne.

Kuifmangabey
Het geslacht van de jonge kuifmangabey is bekend: een vrouwtje! Ze speelt al veel en heeft zelfs al haar eerste vaste voedsel gegeten.

Namen
Het jonge wolaap vrouwtje heeft de naam Lista (slim) gekregen! Ook de jongste geelborst capucijnaap heeft een naam gekregen; ze heet Bella.

Bron: GaiaZOO


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin