World Lion Day & WelpenBorrel in GaiaZOO - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Maastricht-Aachen Airport
03-10-2023, 00:43
 

Helder
18°C
Apparent: 18°C
Druk: 1013 mb
Vochtigheid: 81%
Wind: 2 bft S
UV-Index: 0
Zonsopgang: 07:39
Zonsondergang: 19:12
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
04-08-2016
Deel dit op:

World Lion Day & WelpenBorrel in GaiaZOO

KERKRADE – Op woensdag 10 augustus is de internationale dag voor de bescherming van leeuwen. In GaiaZOO wordt deze dag gecombineerd met een welpenborrel (beschuit met muisjes) en vind je bij het leeuwenverblijf een uitgebreide infokraam over leeuwen. Ook Stichting SPOTS zal aanwezig zijn om bezoekers over de bedreigde status van de leeuw te ontfermen.

Gipspootafdruk leeuwen
Word de trotse bezitter van een leeuwen gips-pootafdruk! Op 10 augusus worden enkele unieke exemplaren verkocht! Je koopt een groot exemplaar (Ashrad) met echtheidscertificaat voor €20,- en een kleintje (welp) voor €15,- De opbrengst gaat volledig naar Africat North t.b.v. zogenaamde cameravallen. OP = OP

WIN: een kijkje achter de schermen
Maak tijdens World Lion Day kans op een kijkje achter de schermen bij de leeuwen! GaiaZOO-vrijwilligers verkopen speciale lootjes (€ 2,- p.s.) waarmee jij kans maakt op dit unieke kijkje achter de schermen bij de leeuwen. De opbrengst komt ten goede aan natuurbehoud!

Beschuit met muisjes
Tijdens de welpenborrel zullen de vrijwilligers van GaiaZOO jullie trakteren op beschuit met roze muisjes! Kom je ook?
Cadeautip: een bijdrage voor Gaia Nature Fund!

Stem mee op de welpennamen!
De geslachten van de welpen zijn bekend… En we kunnen beschuit met ROZE muisjes inslaan. Het zijn namelijk drie vrouwtjes. En jij kunt meestemmen op de leukste namen voor de drie welpen! Welke namen gaan het worden? De winnende namen worden op 10 augustus bekend gemaakt. Je kunt hier stemmen.

welpenborrel


Ook in het nieuws