Zeer goede beoordeling diploma-zwemmen bij Mosaqua - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

,
 


gevoelstemperatuur:
luchtdruk:
vochtigheid: %
windsnelheid:
UV-Index:
zonsopgang:
zonsondergang:
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
13-08-2013
Deel dit op:

Zeer goede beoordeling diploma-zwemmen bij Mosaqua

GULPEN – Bij Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen zijn weer 15 kandidaten voor het A-B en C-diploma geslaagd. Onder het toeziend oog van een rapporteur van het Nationaal Platform Zwembaden behaalden allen, na een uitgebreid programma van praktijkoefeningen, hun diploma.

“Het gehele gekleed zwemmen voor het zwem ABC + de vaardigheden, werden prima uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor het zwemmen in zwemkleding. De kandidaatjes hadden een goede stuwing zowel bij de schoolslag als bij de enkelvoudige rugslag. Er was ook duidelijk vooruitgang te zien van A naar B en naar het C-diploma. Prima gedaan door het personeel, van het vernieuwde Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen,” aldus de rapporteur.

Dit bleek dan ook uit de waardering per zwemvaardigheid. Zo scoorde Mosaqua over alle 3 de diploma’s 10 maal een goed en maar liefst 9 maal een zeer goed. Een prestatie van Mosaqua om trots op te zijn.


Ook in het nieuws