Zoover Award voor Boszicht, The SJinn en SlenakerHof uit Limburg - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
23-09-2020, 09:18
 

Meest bewolkt
13°C
gevoelstemperatuur: 12°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 71%
windsnelheid: 1 bft ZZW
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:25
zonsondergang: 19:32
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
17-01-2020
Deel dit op:

Zoover Award voor Boszicht, The SJinn en SlenakerHof uit Limburg

UTRECHT – In de Jaarbeurs in Utrecht zijn de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping Boszicht is met een 9,9 gemiddeld de best gewaardeerde accommodatie van Limburg. De Nederlandse accommodaties met de hoogste gemiddelde reviewcijfers over het jaar 2019 mochten tijdens de feestelijke uitreiking in Utrecht een Zoover Award in ontvangst nemen. In totaal hebben meer dan 215.000 accommodaties uit acht verschillende accommodatietypen gestreden om de felbegeerde award.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en staan voor de waardering van vakantiegangers. Deze waardering is gebaseerd op reviews die op zoover.nl zijn geplaatst: in 2019 waren dit ruim 210.000 reviews.

Zoover Award voor Boszicht, The SJinn en SlenakerHof uit Limburg
Van alle Limburgse accommodaties ontving Boszicht de hoogste reviewcijfers in 2019. Daarmee is de camping uit Lottum de beste accommodatie van de regio Limburg. Ook B&B The Sjinn en hotel SlenakerHof gaan met een felbegeerde Zoover Award naar huis. Deze accommodaties zijn de beste binnen hun accommodatietype.

Gouden en Platinum Zoover Award
De accommodaties die over heel 2019 gemiddeld een 9 of hoger scoorden kregen een Gouden Zoover Award. De top vijf van elk accommodatietype was voor de awardshow uitgenodigd en alleen de nummer één ging met de felbegeerde trofee naar huis. Ook de beste accommodaties van de Nederlandse regio’s ontvingen een prijs: de Zoover Award Platinum.

Foto: Roy Beusker


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin