Zoover Awards voor Zuid-Limburgse ondernemingen | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
29-05-2020, 23:29
 

Helder
17°C
gevoelstemperatuur: 16°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 39%
windsnelheid: 1 bft NO
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:31
zonsondergang: 21:39
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
18-04-2013
Deel dit op:

Zoover Awards voor Zuid-Limburgse ondernemingen

De Zoover Awards voor vakantieaccommodaties zijn bekend. De hoogste Zoover Award van Zuid-Limburg viel te beurt aan Landgoed Karsveld in Gulpen die 2de werd in de categorie appartementen. Gevolgd door Dalauro in Eys die derde werd in de categorie bed & breakfast/pension.

Zoover awards
Zoover, dé onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van Europa beloont goed beoordeelde accommodaties voor de vijfde keer op rij met een Zoover Award. Sinds 2009 zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. De publieksbeoordelingen op Zoover bepalen welke accommodaties een Zoover Award ontvangen. De Awards worden vergeven aan die accommodaties die binnen een land het beste presteren. De Zoover Awards worden in alle Europese landen en een aantal populaire bestemmingen in 5 categorieën uitgereikt. Per categorie winnen de beste (max.) 25 accommodaties in Nederland een Zoover Award.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin