Zoover: Toverland beste attractiepark van Nederland - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Weergegevensbron: Maastricht weer vandaag
15-10-2014
Deel dit op:

Zoover: Toverland beste attractiepark van Nederland

SEVENUM – De bezoekers van vergelijkingssite Zoover hebben Attractiepark Toverland tot beste attractiepark van Nederland gekozen. Met een score van 8,6 bleef het Sevenumse park de Efteling, dat vorig jaar won, nipt voor.

Directeur Caroline Kortooms nam de publieksprijs vandaag in ontvangst.

Kortooms is vereerd met de Zoover Award: “Wat een eer om deze publieksprijs in ontvangst te mogen nemen. Met de uitbreiding van de Magische Vallei vorig jaar hebben we nog eens 4 hectare extra attractiepark gerealiseerd. We zien dat onze bezoekers dit waarderen. We willen onze gasten een onvergetelijke dag  bezorgen in een gastvrije en betoverende omgeving  met een  gevarieerd aanbod van attracties. Deze consumentenprijs is voor ons een belangrijke bevestiging dat we de dingen goed doen.”

Zooverbezoeker: ‘Een van de beste parken ooit en goed betaalbaar!’
Bezoekers van Zoover zijn erg te spreken over Attractiepark Toverland. Met name de attracties die geschikt zijn voor elke leeftijd en het vriendelijke personeel worden hoog gewaardeerd. “Mooi park met voor ieder wat wils, leuke attracties voor jong en oud”, volgens bezoeker Nicole. Een andere reactie is van Selina “Dit park was boven verwachting, het thema is erg leuk en de afwerking is ook mooi!”.

Wederzijdse waardering
Het winnen van de award wordt feestelijk gevierd met aanwezige gasten en medewerkers. Bezoekers van Attractiepark Toverland worden, bij de uitgang, verrast met muziek en entertainment. Als blijk van waardering voor hun stem en om een publieksprijs ook echt te vieren met publiek ontvangen zij vandaag een attentie.

www.toverland.nl

 


Ook in het nieuws