‘Zuid-Limburg, paradijs in je achtertuin’ - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
18-01-2021, 14:53
 

Bewolkt
6°C
gevoelstemperatuur: 1°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 81%
windsnelheid: 3 bft ZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:31
zonsondergang: 17:05
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
13-07-2020
Deel dit op:

‘Zuid-Limburg, paradijs in je achtertuin’

VALKENBURG AAN DE GEUL – Met de zomervakantie voor de deur staan veel mensen voor de keuze wat te doen deze zomer. Gaan we toch op vakantie naar het buitenland of genieten we van een ‘staycation’? Visit Zuid-Limburg denkt dat er voor de eigen inwoner in Zuid-Limburg nog zo veel te ontdekken valt, waarvan je je op het eerste moment nog niet bewust bent; bijzondere plekken en culturele schatten om de hoek die je nog helemaal niet kent. Daarom start Visit Zuid-Limburg de zomercampagne “Zuid-Limburg, paradijs in je achtertuin”.

Zomercampagne van start
Visit Zuid-Limburg wil met een promotiecampagne laten zien, dat je niet weg hoeft te gaan om nieuwe dingen te ontdekken. Er is zoveel moois in Zuid-Limburg: prachtige natuurgebieden en talloze routes leiden je naar de mooiste (vaak nog onbekende) plekjes in onze mooie regio. Door juist aandacht te vestigen op de vele natuurgebieden en de vele routes in de regio, wil Visit Zuid-Limburg de inwoners alternatieven bieden voor de bekende hotspots en een veilige spreiding stimuleren.

De zomercampagne komt tot uiting via de website visitzuidlimburg.nl/paradijs, social mediakanalen Facebook en Instagram, online & offline advertising en samenwerkingen met influencers en lokale/nationale media. Daarnaast sluit deze campagne aan bij de recent gelanceerde provinciale campagne “Buitenland is in Limburg” van inLimburg.

Ga naar: visitzuidlimburg.nl/paradijs


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin