12 genomineerden Limburgse Popprijs 2022 bekend

LANDGRAAF – Jiri11, Solomon, Dookie, Traplab Radio, Bankastudios, Tracksuit studio’s, Poppodium Nieuwe Nor, Pinkpop, De Bosuil, Yentl Meijers, Denise Sloots en Maud Berben zijn de twaalf genomineerden van de Limburgse Popprijs 2022, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de Limburgse acts, artiesten, ondernemers en organisaties die in het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de Limburgse Popmuziek.

De Limburgse Popprijzen worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt aan artiesten, ondernemers en/of organisaties die in 2022 de meest significante bijdrage hebben geleverd aan de Limburgse popmuzieksector. Nieuw dit jaar is de categorie “Beste Limburgse Initiatief”. Tijdens de jurybijeenkomsten kwam naar voren dat er veel goede initiatieven en projecten in de provincie zijn, maar die moeilijk te vergelijken zijn met de reeds genomineerde organisaties. De Popprijs wil deze initiatieven en projecten in de spotlight zetten, ongeacht hun grootte en historie. Iedereen was het erover eens om deze nieuwe categorie te creëren.

De Limburgse Popprijs bestaat dus uit vier categorieën (Beste Limburgse Initiatief, Beste Limburgse Muziekorganisatie, De Limburgse Belofte én de Limburgse Young Professional). Meer over de Limburgse Popprijs vindt u op www.limburgsepopprijs.nl

De winnaars van de Limburgse Popprijs 2022 worden bekend gemaakt op dinsdag 28 maart 2023, om 18.30 uur tijdens de L1 uitzending, live vanuit Poppodium Grenswerk in Venlo.

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!