7 miljoenste bezoeker voor Mosaqua!

Op donderdag 7 maart was het feest in Mosaqua. De 7 miljoenste bezoeker passeerde om 12.20 uur de kassa van het Zwemparadijs in Gulpen. Ulrike Notermans die samen met zoonlief Kana en Dave afkomstig uit Banholt en de vriendjes Len en Jur uit Reijmerstok, kwamen tijdens deze vakantie een gezellig dagje zwemmen en werden volledig verrast op de rode loper.

Ze ontvingen uit handen van Bertil Kaanen (directeur) en Melanie Franssen (marketing) een jaarabonnement voor het hele gezin, de vrienden een individuele jaarpas én uiteraard een mooie bos bloemen. Ook de 6.999.999 en 7.000.001-ste bezoeker werden niet overgeslagen. Beide ontvingen een 10-badenkaart! Het was vandaag dus groot feest bij Mosaqua!

Vanaf de opening op 2 april 1992, met vandaag als heugelijk feit de 7 miljoenste bezoeker, kijkt het zwembad terug op 27 mooie jaren met diverse renovaties en topzomers.

Uiteraard is Mosaqua zeer verheugd met dit aanzienlijke aantal bezoekers en trots op haar titel het “Grootste subtropische zwemparadijs in de Euregio”, met bezoekers uit zowel Nederland, België als Duitsland.

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!