Automobilist rijdt met opzet fietser aan

GELEEN – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een conflict tussen een automobilist en een fietser in Geleen. Dinsdagmiddag reed de automobilist vermoedelijk met opzet de fietser aan op de Rijksweg-Zuid, die daarbij gewond raakte en naar het ziekenhuis is gebracht. Vermoedelijk ging hier een conflict over de verkoop van een auto aan vooraf. Ook is er waarschijnlijk sprake van een steekincident bij deze ruzie.

Het slachtoffer van de aanrijding werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Later bleek ook dat de bestuurder van de auto zich in het ziekenhuis had gemeld met verwondingen. Beide personen zijn door de politie aangehouden en zullen worden verhoord over wat er precies gebeurd is. Het slachtoffer van de aanrijding (35-jarige man uit Geleen) zit vast op het politiebureau. De bestuurder van de personenauto (39-jarige man uit Geleen) verblijft op dit moment nog in het ziekenhuis.

De politie komt graag in contact met getuigen van het ongeval, of van vermoedelijk het conflict dat eerder heeft plaatsgevonden. Heeft u iets gezien, neem dan contact op met de politie via 09008844 of anoniem via 0800 7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!