Blaudzun en Typhoon naar ParkCity Live

HEERLEN – Weer twee nieuwe namen voor het Heerlense festival ParkCity Live. Vrijdag werden op de website Blaudzun en Typhoon bekend gemaakt. Veel oude bekenden tot nu toe.

Blaudzun
Johannes Sigmond, een Nederlandse singersongwirter geboren in Arhnem. Zingen is voor hem een belangrijk deel in zijn leven dus koos hij in 2006 voor een solocarrière. Zijn stem is het belangrijkste instrument. Hij werd al een aantal keer genomineerd voor de 3FM award “Best Alternative” en won. Een Edison heeft deze zanger ook al in zijn bezit voor Beste Zanger. In een compleet uitverkochte Tivoli presenteert hij zijn derde album.

De NOS gebruikt “Promises Of No Man’s Land” als titelsong onder montages van de Olympische Winterspelen in Sochi, waardoor het enorme bekendheid krijgt.

Typhoon
Deze Titanenband stond afgelopen editie ook al op ParkCity Live. Gelukkig vonden ze het toen zo leuk dat ze besloten hebben dit jaar weer terug te keren naar Heerlen.

Met twéé uitverkochte shows in de HMH mogen ze meer dan trost op zichtzelf zijn. “Niet Weglopen” was in 2015 het thema nummer voor Serious Request en meteen de meest aangevraagde plaat tijdens de actie. Ze reizen op dit moment door het land met de “Moro Lobi” theatertour. In de zomer doen ze enkele openluchttheaters en maar een paar festivals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!