Dit jaar weer ParkCity Live

HEERLEN – ParkCity Live gaat dit jaar, dankzij vier grote geldschieters, weer door. Vorig jaar ging het openluchtfestival in Heerlen niet door omdat de bezoekersaantallen in 2012 tegenvielen. Dit werd veroorzaakt door een totaal verregende zondag.

The Opposities, Racoon, Blaudzun, de Staat, Memphis Maniacs, Douwe Bob, Ali B (& Brownie Dutch, Yes-R en Daryll) en The Kik zijn de eerste namen die ParkCity Live vandaag bekend maakt.

Daarmee heeft ParkCity Live de winnaars van de Popprijs 2011 en 2012 op MainStage en is daar apetrots op! 
In de loop van maart zullen de overige namen bekend gemaakt worden.
En daar zitten nog een paar juweeltjes tussen….. Eind maart is de line-up 100% compleet.

Parkstad maakt zich weer op voor het leukste stadsfestival in de regio. Dit jaar op 5 en 6 juli en daarmee één week voordat de schoolvakanties beginnen. Ons vaste weekend.

In totaal zullen er deze editie 3 podia zijn, waarvan mainstage de belangrijkste is. Podia 2 is een cultuurpodia en vult de pauzes van mainstage , podia 3 is een dance stage.
De inrichting op het festivalterrein zal zo zijn, dat de podia totaal geen geluidsoverlast hebben van elkaar, zodoende dat je ook nog ergens lekker kunt chillen in de zon!

De kaartverkoop start vandaag. De ticketprijs blijft overigens zeer aantrekkelijk en ligt onder het landelijk gemiddelde van dit soort festivals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!