Family Entertainment center All in Echt breidt flink uit

ECHT – All in Echt ( voormalige Jos Verstappen Kartcenter in het Limburgse Echt ) breidt haar assortiment de komende periode flink uit. Naast het bekende Karten, Bowlen, Lasergamen, de Escaperooms en tal van andere activiteiten wordt er nu hard gewerkt aan een immense uitbreiding. Maar liefst 3 nieuwe activiteiten worden dit najaar opgeleverd. Zo wordt er in de grote evenementenzaal een verdiepingsvloer gelegd waardoor er onder ruimte ontstaat voor een Glow in the Dark Mini golf.

Opvallend hierbij is dat hier niet is gekozen voor 1 van de standaard aanbieders maar dat men  ervoor kiest om in overleg met een eigen architect en een aantal gerenommeerde decorbouwers een Blacklight golf te ontwikkelen die nog nergens op de wereld te zien is. Het decor verbeeldt een spannende route onder zee waarin de golfers onder andere naar Antarctica “reizen” alsmede naar Atlantis, de verzonken stad en een gezonken piratenschip zullen aantreffen.  Buiten een fenomenale blacklight decoratie waar een top airbrush team voor is aangetrokken belooft de bouwtekening grote haaien, een Orka, ijsberen en de resten van een oude piratenboot. Ook komen er enkele bijzondere gimmicks in en rondom de banen die het spel een geheel andere dimensie zullen geven.

Een tweede top attractie die voorzien is, is de zogenaamde Virtual Reality Room.

In deze, voor Limburg unieke, setting kan een team van max. 12 personen kennis maken met de virtuele wereld. Middels een aantal professionele 3D Headsets worden de gasten onder leiding van een VR master uitgedaagt hun grenzen te verkennen in de wondere wereld van de virtual reality. Altijd al eens over een wiebelende plank van de ene Wolkenkrabber naar de andere willen lopen ? Of ervaren hoe het is om als een vogel te vliegen, of het gevecht aan te gaan met Aliens, of nog erger, zombies ?  Bij de nieuwe Virtual Reality Room van All in Echt beleeft u het dadelijk allemaal. Dat betekent ook lachen om de bijzondere reacties van de Headset drager die op dat moment aan het spelen is ! De beleving is bijzonder, intens en al uw zintuigen zullen overrompeld worden en meegezogen worden in deze wondere wereld die voor vrijwel iedereen nog onbekend is.

De topper: Prison Island
Een volledig nieuwe, en voor vrijwel iedere bezoeker onbekende attractie, die voor een zeer brede doelgroep geschikt is. Prison Island is, in tegenstelling tot wat de naam wellicht doet vermoeden, geen escaperoom. Prison Island is veel meer dan dat! Het is een real life attractie waar teams tegen en met elkaar strijden om de punten in een echt nagebouwd cellencomplex. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met Fort Boyard. Elk team krijgt zijn eigen toegangssleutel en wordt na, een gedegen briefing losgelaten in het zogenaamde gevangenis complex. Er wachten een twintig tal cellen, met in elk cel een ander spel.  De ene keer fysiek, de andere keer een hersenkraker of een spel dat behendigheid vereist. De variatie is enorm verrassend. Elke cel kan meerdere malen gespeeld worden en een deel van het spel zit erin het feit dat de spelers, verdeeld in teams van 2 tot 5 spelers, nooit vooraf weten hoe het spel werkt als ze de cel in stappen. Een aantal mogelijke spellen zijn : het ontwijken van laserstralen, het oplossen van een raadsel in een zgn. scheve kamer, een spel waarbij je vliegensvlug een code moet ontcijferen, maar ook een heel bijzondere variant op het bekende basketballen en een heuse “escape tunnel’’  kamer. Kortom een bijzondere mix van games met voor elk wat wils.  Prison Island is een echte hit in de leisure wereld die ontzettend in opkomst is. Zo zijn er al vestigingen in Utrecht, Zoetermeer, Winterswijk, Assen en Middelburg. Door de komst van de franchise vestiging in Echt is er nu ook centraal in Limburg een mogelijkheid voor groepen en of individuen om kennis te maken met dit prachtige concept.

De Leisure Big Five
Door de geplande uitbreiding, die op dit moment gerealiseerd wordt , is All in Echt de eerste plek die de unieke combinatie van Karten, Bowlen, Glow in the Dark Golf, Paintball en Prison Island herbergt. Stuk voor stuk top attracties die men vaak stand alone aantreft, of soms per twee, al dan niet gecombineerd met bijvoorbeeld een escaperoom of arcades. Echter deze combinatie bestaat nog niet en zorgt voor een ongekend sterke combinatie van attracties ! Zeker in combinatie met de 7 reeds aanwezige horeca ruimtes, het lasergame terrein, de quizruimte, event zaal en andere mogelijkheden die de organisatie al in huis heeft.

Pittige uitbreiding breed gedragen
De totaal investering bedraagt ruim 600.000 euro en wordt mede ondersteund door Huisbankier Rabobank en het MKB leningen fonds, onderdeel van investeringsbank Liof. De unieke combinatie van activiteiten en de ervaring met Leisure en Horeca van het complete team en eigenaar Igor Stel, tevens eigenaar van Avonturenpark Valdeludo, Evenementenbureau Entertrain en exploitant van het onlangs totaal verbouwde en uitgebreide Landgoed Kasteel Limbricht zorgden voor voldoende vertrouwen voor het realiseren van deze grote stap voorwaarts.

Opening gefaseerd vanaf 1 november
De opening van de Prison Island is gepland rondom 1 november, waarna de andere twee attracties gefaseerd vanaf deze periode geopend zullen worden. In de maand december, de tijd van de eindejaarsfeestjes en bedrijfsevents, zullen, naar verwacht, alle attracties geopend zijn. Binnenkort meer informatie via de bekende media kanalen van All in Echt.

www.allinecht.nl
www.valdeludo.nl
www.kasteel-limbricht.nl
www.entertrainevents.nl

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!