Line up ParkCity Live compleet

HEERLEN – Op 5 stages is de line-up van Parkcity Live 2012 nu helemaal compleet. Nadat de Dance Palace al definitief haar namen bekend maakte en daarna ook The Rock Temple stage haar line-up compleet heeft, komen op Mainstage op zaterdag 23 juni Miss Montreal en de Heideroosjes ook in actie!

Voor Miss Montreal (oftewel Sanne Hans) is het de 2de keer dat ze op PCL staat. In 2010 behoorde ze tot een van die succesvolle artiesten. En ze gaat vol gas door; vorig jaar was ze de meest gedraaide artiest op 3FM, waarvoor ze onlangs de Schaal van Rigter kreeg.  ‘Met een splinternieuw album, heel hoog in de hitlijsten, spelen we momenteel op alle grote festivals in Nederland. ParkCity Live is altijd supergezellig en ik ben wederom verheugd om naar Zuid-Limburg af te reizen!’ aldus de sympathieke zangeres.

Ook de Noord-Limburgse band de Heideroosjes komt naar Heerlen. De band is bezig met hun afscheidstournee en ParkCity Live mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Nadat ze diverse malen de Nieuwe Nor uitverkochten is het nu dus tijd voor de festivalweide. Het is wellicht de aller-aller-aller-allerlaatste show van de band in Zuid-Limburg. Zorg dat je erbij bent!

Ook bijzonder is Postmen. Ze zijn na 10 jaar terug in de originele bezetting! Postmen is de succesvolste Nederlandse hiphopact aller tijden. Met hun aanstekelijke mix van reggae en hiphop spelen ze van 1998 tot 2003 veel Europese podia plat en sleept de groep talrijke Nederlandse muziekprijzen in de wacht. Naast rapper, producer, componist en bassist is frontman The Anonymous Mis/ Postman (Remon Stotijn) de drijvende kracht achter de groep. Samen met zanger/rapper Shyrock (Michael Parkinson) en drummer/dj G-Boah (Gus Bear) vormt hij de harde kern van Postmen, die zowel in de studio als op het podium wordt aangevuld met livemuzikanten.

NIEUW op PCL is de 90’s stage; hier zal Mental Theo op zondag avond een 1,5 uur durende dj’set komen vertolken. Daarmee is deze stage ook compleet met acts zoals 2Brothers on the 4Floor, Paul Elstak, T-Spoon reloaded, Squarelectric, vele bekende dj’s uit de jaren 90, videoscreens en een bijzondere dancefloor.

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!