Man gewond bij steekpartij

MAASTRICHT – Een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is donderdagmiddag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij. De steekpartij vond even na 17.00 uur plaats op het Koningin Emmaplein. Daarbij raakte een 27-jarige man uit Maastricht gewond. De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

De verdachte ging er te voet vandoor via de Brusselsestraat. Dankzij een goed signalement wist de politie hem te traceren. Hij werd rond 17.30 uur aangehouden op de Polvertorenstraat. Vermoedelijk heeft hij op zijn vluchtweg tussen het Koning Emmaplein en de Polvertorenstraat twee messen weggegooid met een rood lemmet.

Mogelijk zijn er getuigen die de verdachte hebben gezien. Het gaat om een man van ongeveer 1.80 m groot. Bij zijn aanhouding droeg hij geen t-shirt, dus mogelijk hebben getuigen hem met ontbloot bovenlijf zien lopen. Of wellicht is er iemand die de messen heeft aangetroffen. De politie heeft met een speurhond gezocht naar de messen, maar dat heeft geen resultaat opgeleverd.

Het slachtoffer is in het ziekenhuis geopereerd aan zijn verwondingen en heeft het ziekenhuis inmiddels weer verlaten. Over de aanleiding en het motief is nog niets bekend. Tips zijn welkom bij de recherche in Maastricht via telefoonnummer 0900-8844. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!