ParkCity Live geslaagd èn regenbestendig

HEERLEN – In tegenstelling tot twee jaar geleden is deze editie van ParkCity Live wèl regenbestendig gebleken. Mede dankzij een aangelegd drainagesysteem onder het Heerlense evenemententerrein Bekkerveld en een grote overkapping (perfect sky) boven het festivalterrein kon een groot gedeelte van de aanwezigen de optredens zaterdag en zondag droog volgen.

Veranderde tijdens de vorige editie het terrein nog in een grote modderpoel, dit jaar bleef een groot gedeelte van het festivalterrein ondanks de stevige buien redelijk begaanbaar voor de festivalgangers. Mede door de perfect sky besloot nu ook een groot aantal bezoekers tot het einde van het festival te blijven.

Het festival ging zaterdag van start met ellenlange rijen voor de ingang. Dit moet een belangrijk aandachtspunt zijn bij de evaluatie van het festival.

Zaterdag keken ook enkele duizenden festivalgangers de WK-wedstrijd tussen Nederland en Costa Rica. Na enkele storingen tijdens de eerste helft koos een gedeelte van de aanwezigen er toch voor om de rest van de wedstrijd elders te volgen.

De programmering was prima. Zaterdag vermaakten acts als Racoon, Blaudzun en de Opposites het publiek, zondag was de beurt aan onder meer Kensington, Rowwen Hèze, Ali B, Golden Earring en Mamhis Maniacs. Vooral Kensington zette een puike set neer! Ook zondag was sfeer meer dan goed.

Foto’s ParkCity Live 2014 dag 1

Foto’s ParkCity Live 2014 dag 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!