Pop in Limburg opent inschrijvingen voor DVERS 2019

GELEEN – Pop in Limburg opent vandaag de inschrijfperiode voor muzikanten die deel willen nemen aan het showcasefestival DVERS 2019 op zaterdag 28 september 2019. Naast de reguliere programmering, die wordt samengesteld in samenwerking met professionals uit de euregionale muziekindustrie, biedt organisator Pop in Limburg ook artiesten zelf de kans om zichzelf aan te melden. 

Met DVERS neemt Pop in Limburg het initiatief om de samenwerking binnen de popsector in de Euregio te versterken. DVERS biedt een podium aan talentvolle, nieuwe acts uit Nederlands en Belgisch Limburg en de Duitse regio’s Nederrijn en Aken die zichzelf willen presenteren aan een breed publiek van muziekliefhebbers en professionals van poppodia, festivals en boekingskantoren.

Het showcasefestival vindt ’s avonds plaats op verschillende locaties in het stadscentrum van Sittard. Muzikanten uit Duitsland, België en Nederlands Limburg krijgen de kans om zich te presenteren aan boekers en programmeurs uit de drie landen en liefhebbers van live muziek. Pop in Limburg organiseert ’s middags, alvorens het showcasefestival, een popmuziek conferentie in Poppodium Volt. Hier wordt een programma aan panels, lezingen en werksessies aangeboden voor professionals en organisaties uit de Euregionale popsector. Het programma is gratis, en ook toegankelijk voor andere muziekliefhebbers en muzikanten. Het doel van deze conferentie is het verbinden van de euregionale popsector en de gelegenheid bieden om hun netwerk te verbreden en samenwerkingen te stimuleren.

Acts die op willen treden tijdens DVERS 2019 kunnen zich tot eind juni aanmelden via de website: www.dvers.nl.

Foto: © McSharq, Dead Man’s Eyes tijdens DVERS 2018

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!