Schrijf vóór 1 juni in voor Orlando Festival 2019

KERKRADE – Zaterdag 1 juni is de uiterste datum van aanmelding voor deelname aan het Orlando Festival 2019, van 8 t/m 18 augustus. Op dit internationale klassieke kamermuziekfestival kan iedere liefhebber van klassieke muziek zijn/haar hart ophalen. Hier zijn niet alleen professionele musici en luisteraars te vinden; iedere amateur die zingt of een instrument bespeelt kan hier terecht: individuele musici en ensembles van alle niveaus zijn welkom.

Ook individuele amateurs kunnen deelnemen: iedereen zonder eigen (volledig) ensemble kan zich inschrijven voor Ad Hoc op Orlando. Directeur/artistiek leider Henk Guittart stelt de ensembles samen; dat kan in alle mogelijke samenstellingen: van duo tot nonet en in alle stijlen. Alle lessen worden verzorgd door de professionele Orlando musici.

Deelname is mogelijk met of zonder overnachting op de hoofdfestivallocatie Hotel en Conferentieoord Rolduc in Kerkrade. Tijdens het festival verblijft u in deze prachtige historische abdij waar de hotelkamers en repetitieruimtes zich bevinden, omgeven door mooie tuinen. Na de concerten kan in Hotelbar ‘De verloren zoon’ in de gewelven van Rolduc samen met musici en andere deelnemers nagepraat worden over de muzikale belevingen en ervaringen van de dag. Er is iedere dag een concert op Rolduc én er zijn dagelijks talloze concerten op mooie locaties in Zuid-Limburg.

Spelen in een ensemble, genieten van concerten en lessen, prachtige kamermuziek beluisteren, interessante gesprekken voeren met gelijkgestemden: dat is het Orlando Festival!

Meer informatie en het inschrijfformulier zijn hier te vinden: 

Ad Hoc: http://www.orlandofestival.nl/deelnemers-bezoekers/ad-hoc-op-orlando/

Amateur ensembles: http://www.orlandofestival.nl/deelnemers-bezoekers/amateur-ensembles/De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!