Win een weekendkaart voor ParkCity Live 2012 !!

Doe mee aan onze actie en win een weekendkaart voor ParkCity Live 2012! Stuur een mailtje met als onderwerp ‘Eropuit-actie ParkCity Live 2012’ naar info@eropuitinlimburg.com en vermeld je naam en adresgegevens erbij. Meer hoef je niet te doen!

DEZE ACTIE IS GESLOTEN. De prijswinnaars hebben bericht ontvangen.

Within Temptation, Ilse DeLange, DeWolff, Jungle by Night, De Coronas, Memphis Maniacs en De Kraaien. Een eerste greep uit de namen van artiesten die op 23 en 24 juni 2012 op de planken staan tijdens de derde editie van ParkCity Live.

Ook de samenwerking met The Rocktemple uit Kerkrade en Jack Daniels levert al interessante namen op voor de Indoor Rocktemple Stage;  Delain, Peter Pan Speedrock, My Favorite Scar en Vanderbuyst. In de 90’stage onder meer DJ Paul Elstak, die in heel Nederland weer veel succes heeft door de film New Kids Turbo, en een aantal andere populaire nineties acts.

In totaal zet de nieuwe organisatie in op zeven podia, waarbij voor ieder wat wils is te vinden. Een Rockstage, 90’stage, DancePalace, Cultuurhouse, jonge talentenstage, een B-Stage en Mainstage. Daarnaast zullen er ook heel wat andere nevenactiviteiten plaatsvinden op het festivalterrein.

Within Temptation is de headliner op zaterdag 23 juni. De band rondom zangeres Sharon gaf vorig jaar nog een zeer succesvolle spetterende show, vol met spectaculaire visuele effecten, in een uitverkochte Rodahal. Dat wordt wederom een waar spektakel, waar het hele hoofdpodium speciaal voor moet worden aangepast.

Bijzonder trots is de nieuwe organisatie op het feit dat Ilse DeLange op zondag 24 juni weer terugkomt. Zij staat na 2010 voor de tweede keer als headliner op het hoofdpodium van ParkCity Live. En terecht. Binnenkort verschijnt haar nieuwe album, waarvan onlangs al de 1ste hit veelvuldig op de radio te horen was. Ilse DeLange is en blijft een van de absolute toppers in Nederland.

Ook dit jaar op het hoofdpodium; DeWolff. Zij zullen voor het eerst de nummers van hun nieuwe album, welke eind mei landelijk verschijnt, op zondag 24 juni live ten gehore brengen. Zowel DeWolff en Within Temptation zijn op dit moment een van de weinige Nederlandse rockbands die het ook wereldwijd goed doen en een plek in hun drukke agenda reserveren voor ParkCity Live 2012.

De prijs voor de tickets is meer dan interessant. Sterker nog… belachelijk laag voor het meest gezellige festival van Zuid-Limburg!

KLIK HIER VOOR TICKETS!

Mainstage:
Within Temptation, Ilse DeLange, Miss Montreal, Heideroosjes, Blaudzun, DeWolff, Customs (B), The Deaf, The Coronas, Rick Nolov Band

B-stage:
Ali B & Friends, Mr.Polska & Nouveau Riche, Kraantje Pappie, Toploader, Rotfront, Mephis Maniacs, Jungle by Night , Postmen (original)

‘90s Stage:
Paul Elstak, Squarelectric, T-spoon reloaded, 2Brothers on the 4th Floor, Mental Theo, diverse PCL 90’s d’j’s

Rock Temple Stage:
Delain, Kissin Dynamite (DE), Peter Pan Speedrock, Vanderbuyst, Crashdiet (SWE), Black-Bone, Sparrow Falls, My Favorite Scar, Dead Man’s Curse, System Pilot

Dance Palace:
Bassjackers, Quintino ft Zwadi, Puresang, La Fuente, Vato Gonzalez ft MC Tjen, Billy the Klit, The Partysquad, Sam O’Neall, Flexican ft MC Sef, Stickyfingers, D-squared, Pierre August, Dyro, Y-Mor, Sven Feijen

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!