Continium wint Zoover Highly Recommended 2013 - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
23-10-2020, 16:44
 

Meest bewolkt
16°C
gevoelstemperatuur: 15°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 1 bft ZZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:14
zonsondergang: 18:27
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
19-12-2013
Deel dit op:

Continium wint Zoover Highly Recommended 2013

KERKRADE – Discovery Center Continium te Kerkrade heeft van Zoover het predikaat Highly Recommended 2013 ontvangen. Bezoekers van review-website Zoover.nl hebben het Continium het afgelopen jaar positief beoordeeld en geven het museum een gemiddelde waardering van een 8.

Bezoekers van het Continium die het museum op Zoover hebben beoordeeld, noemen met name het feit dat er zoveel te doen en ontdekken is voor kinderen én voor volwassenen als positief punt. Directie en personeel van het Continium zijn erg blij met het behaalde predikaat. Directeur Hans Gubbels: “Wij krijgen vaak positieve opmerkingen en complimenten van onze bezoekers, dat ze een geweldige dag hebben gehad met het hele gezin. Met het toekennen van deze award wordt dit nu onderstreept. Een geweldige opsteker, zeker ook voor onze medewerkers.”

Voor de tweede maal op rij beloont Zoover attracties, dierentuinen en musea die door bezoekers op de website het best gewaardeerd worden met een Highly Recommended Award. Zoover is een website waar bezoekers hun waardering kunnen achterlaten voor een vakantiebestemming of dagje uit.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin