Attractiepark Toverland presenteert nieuwe high diving show

SEVENUM – Bezoekers van Attractiepark Toverland kunnen deze zomer genieten van de spectaculaire nieuwe duikshow ‘Legend of the Pearl’. De show wordt opgevoerd door vijf acrobaten van het internationale high diving team Sokol. Het is een magische show met onder andere een spectaculaire vuurduik en een adembenemende sprong van 25 meter hoogte als finale.

De ‘Legend of the Pearl’ vertelt het verhaal van een groep stoere duikers die op de bodem van een lagune op zoek gaan naar prachtige parels. Per toeval ontdekt een van de duikers een bijzondere schelp met daarin een zeldzame parel. Maar nog voordat de duikers de kans krijgen om de parel te bewonderen, verschijnt het boze waterwezen die de schelp terug wil. Dat is het begin van een spannende strijd tussen goed en kwaad, hoogmoed, manipulatie en magische krachten.

De show wordt dagelijks opgevoerd van zaterdag 19 juli t/m zondag 24 augustus. Afhankelijk van de drukte en openingstijden van het park zijn er drie of vier shows per dag. De duikers springen in een bassin van 3 meter diep met een diameter van 8 meter. Ze maken sprongen vanaf 6, 8, 12 en 25 meter hoogte. Het tijdelijke bassin wordt geplaatst in de vijver tussen de hoge val van de Backstroke boomstammenbaan en de ingang naar het Troy-gebied.

Verlengde zomeropenstelling
Attractiepark Toverland is in de zomer extra lang geopend. Van 21 juli t/m 22 augustus is het park dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Op de vijf woensdagen in deze periode blijft het park zelfs open tot 23.00 uur. Bezoekers kunnen dan extra lang genieten van alle attracties en de magische sfeer in het park. Bij Katara Plaza is er tropische live-muziek en dans, in het Troy-gebied hangt een mediterrane sfeer en rond het labyrint is een nieuwe lounge area waar een dj zorgt voor een relaxte vibe en ontspannen sfeer.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x