Coys Europe veilt unieke collectie op InterClassics & TopMobiel

MAASTRICHT – Het prestigieuze Britse veilinghuis Coys Europe, gespecialiseerd in historische automobielen, veilt een unieke collectie van klassiekers op InterClassics & TopMobiel van 8 t/m 11 januari 2015 in MECC Maastricht. De veilingstukken kunnen gedurende de gehele beurs op het Coys Europe paviljoen van maar liefst 3.000 m2 bewonderd worden.

Na het succes van de 2014-editie, die door 27.974 bezoekers werd bezocht, zijn de voorbereidingen voor 2015 in volle gang. Raymond Mingels, Beursmanager InterClassics & TopMobiel: “Eerder al konden wij aankondigen dat de beurs wordt uitgebreid met een preview dag voorafgaand aan de beurs op donderdag. Nu kunnen wij daaraan toevoegen dat het prestigieuze Britse veilighuis Coys Europe zal uitpakken met een paviljoen van maar liefst 3.000 m2. Coys Europe brengt niet alleen het állerbeste op het gebied van historische automobielen naar de beurs. Het huis organiseert tevens een veiling waar unieke klassiekers onder de hamer gaan. De veilingstukken worden gedurende de hele beurs op het Coys Europe paviljoen tentoongesteld.

In 2014 was Coys Europe ook aanwezig. Toen met een paviljoen ter grootte van 1.000 m2. De totale beursoppervlakte van InterClassics & TopMobiel 2015 bedraagt 33.000 m2.

InterClassics & TopMobiel
Met de mooiste en meest exclusieve klassieke voertuigen in de Benelux, alles op het gebied van onderdelen en automobilia en met de thema’s Grand Prix Classics en 80 jaar Jaguar is InterClassics & TopMobiel 2015 wederom een absolute must voor elke oldtimerliefhebber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!