Drie nieuwe namen voor Bruis

MAASTRICHT – Het Bruis festival heeft de line-up bijna compleet. Met Sivert Høyem op de Bruis Exclusive vrijdag , The Sum Of op zaterdag en Spidergawd op zondag, zijn er 3 veelbelovende acts aan de programmering toegevoegd. Deze acts krijgen lovende recenties over hun optredens en zijn een perfecte invulling van de intieme editie van het Bruisfestival in 2016.

BRUIS EXCLUSIVE NU NOG EXCLUSIEVER
Bruis organiseert dit jaar een kleinere versie met drie podia en faciliteiten ingericht op 3000 bezoekers. De vrijdagavond is dit jaar betaald onder de noemer “BRUIS EXCLUSIVE”. Dit is nodig om de weg vrij te banen voor de editie van BRUIS 2017. Er zijn maar 2000 kaarten beschikbaar voor dit unieke programma met o.a. Ane Brun en Sivert Høyem (zanger van wijlen Madrugada). BRUIS EXCLUSIVE wordt echter nog exclusiever; iedereen die een kaart koopt voor de vrijdag, krijgt gegarandeerd toegang tot het festivalterrein op de zaterdag en zondag.

12 BANDS GESELECTEERD VOOR VITAMINE BRUIS
De oproep voor deelname aan de Euregionale talentwedstrijd VITAMINE BRUIS heeft vele inzendingen opgeleverd. Hieruit zijn 12 bands geselecteerd, die zullen de strijd aangaan in twee voorrondes en een grote finale. Aanstaande vrijdag 1 juli is eerste voorronde met 6 bands (Phoenix’Ashes, Basket Case, Yila & BMB, THE COMMUNITY, Newborn Lunatics & Zoo Children). Op 9 juli is de tweede voorronde met opnieuw 6 bands (LIANA, Weekend Safari, Backyard Giants, Shoot the Monkey, Geezer & Voyages). Per voorronde gaan 3 bands door naar de finale.

Naast een 4 koppige jury, heeft ook het publiek een stem in de uitkomst van de wedstijd.
De beide voorrondes en de finale op 23 juli vinden plaats in de Muziekgieterij en ze beginnen om 20:00 (entrée is €5).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!