Frans Timmermans opent 14e editie Allemaal Anders

HEERLEN – Op maandag 5 november opent oud-staatssecretaris van Buitenlandse Zaken en lid van de Tweede Kamer de 14e editie van cultuurmanifestatie Allemaal Anders. De manifestatie bestaat uit exposities, workshops en voorstellingen. Mondriaan wil met Allemaal Anders een verbinding leggen tussen de wereld van de ggz en die daar buiten.

Frans Timmermans opent de manifestatie op interactieve wijze samen met het aanwezige publiek. Daarbij wordt hij bijgestaan door het Nachtwachtgilde Berg en Terblijt, kunsthistorica Doris Schillens en mimekunstenaar Dönci Bänki evenals Patrick Jacob – bespeler van de Ierse doedelzak.

Om creatief talent onder cliënten en medewerkers van Mondriaan te stimuleren, wordt tijdens het openingsprogramma de winnaar van de Cultuuraanmoedigingsprijs uitgereikt. De bezoeker van de openingsavond kan verder genieten van een bijzonder cultureel programma, met o.a. muziek, dance, marionettentheater en voordrachten. Presentatie: Arno Deckers.

De organisatie van Allemaal Anders werkt nauw samen met de Werkplaats K uit Kerkrade en Kunstuitleen De Stijl. De manifestatie wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie in het kader van het programma Cultuurparticipatie van de Gemeente Heerlen.

Het complete programma en de openingstijden van Allemaal Anders vindt u op www.mondriaan.eu

Opening op 5 november:
Locatie: de filmzaal – John F. Kennedylaan 301, Heerlen
Tijd: 18.45 tot 21.45 uur
Toegang is gratis

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!