Inschrijving 18e editie Maastrichts Mooiste geopend

MAASTRICHT – Vanaf vandaag is de inschrijving voor de 18e editie van Maastrichts Mooiste geopend. Na de succesvolle editie in 2022 staat de 18e editie van Maastrichts Mooiste gepland op zondag 11 juni 2023. Het gezelligste hardloopevenement van het zuiden keert weer terug naar de Markt!

Sfeervol en laagdrempelig
Maastrichts Mooiste is een hardloopevenement wat gekenmerkt wordt door haar sfeer, de afstanden en het typisch Limburgse parcours. Ook dit jaar is de 10 Engelse Mijl (16,1 km) hoofdonderdeel van de dag. De organisatie werkt momenteel aan een vernieuwde, snellere route voor deze afstand. Deze zal op een later moment bekend gemaakt worden. Verder is er voor ieder wat wils: 10 km, 5 km, een Kids Run over 1 Engelse Mijl en een Mini Run over 300m.

Net als de vorige editie zal de start van Maastrichts Mooiste weer op de Markt zijn.
Samen met de finish bij het Vrijthof wordt dit het kloppend hart op zaterdag 10 en zondag 11 juni. Onderweg voelen deelnemers de Limburgse sfeer met de diverse muziekpunten. Bij de finish wacht er voor iedereen een heerlijk stuk vlaai!

Programma
Het programma van Maastrichts Mooiste ziet er als volgt uit op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023:

09.00 uur Start 10 Engelse Mijl
09.15 uur Start Mini Run (300m)
09.30 uur Start Kids Run (1 EM)
11.00 uur Start 10 km
12.30 uur Start 5 km

Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de website.

Goede doel
Als deelnemer kun je geld doneren aan KWF Kankerbestrijding of een eigen actiepagina aanmaken om sponsors voor dit goede doel te verzamelen. Als je 500 euro of meer ophaalt, krijg je een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Meer informatie KWF Ren tegen kanker:  https://www.maastrichtsmooiste.nl/inschrijven/ren-tegen-kanker/

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!