Kerststad Valkenburg in Top 10 van 20 beste kerstmarkten van Europa

VALKENBURG AAN DE GEUL – Zojuist is bekend geworden dat Kerststad Valkenburg in de Top 10 staat van de 20 beste kerstmarkten van Europa. Hiermee laat Valkenburg grote Europese steden als Praag en Keulen achter zich.

Een jaar lang mag Kerststad Valkenburg zich in het rijtje scharen van ‘European Best Christmas Markets 2020’. Dat maakt Kerststad Valkenburg ook meteen de beste kerstmarkt van Nederland. In de Top 3 eindigden op 1. Budapest / 2. Wenen / 3. Gdansk.

Valkenburg was voor het eerst genomineerd in de Top 24 samen met 9 andere nieuwe steden en is met vier andere steden meteen een van de populairste nieuwe kerstmarkten onder reizigers. De competitie was hevig met slechts 10 dagen van online stemmen om de ranglijst van beste kerstmarkten in Europa te bepalen. Kerststad Valkenburg kreeg 12.022 stemmen. Publiek uit 116 landen stemde mee en de website werd 350.000 bekeken. Valkenburg zal een jaar lang aan miljoenen reizigers worden getoond en vanaf nu een veel gegoogelde kerstmarkt worden.

Op de website : https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets staan alle winnaars en deelnemers op volgorde van winst.

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!