BAARLO / MILAAN – Lennart van Weert (26) van Sandton Château De Raay in Baarlo heeft een eervolle 2e prijs behaald in de internationale vegetarische kookwedstijd ‘The Vegetarian Chance’ in Milaan.
De jury sprak vol lof over de verrassende gerechten van de Limburgse kok. Lennart (op de foto links) gebruikt vooral groenten, kruiden en eetbare bloemen, gekweekt in de (kruiden)tuin van chef-kok Dylan van Hirtum op het landgoed. Het winnende gerecht staat de komende maanden ook op de menukaart van Château De Raay.
De eerste plaats was voor sous-chef Antonio Zaccardi van Restaurant Piazza Duomo*** in Alba, Italië. De derde prijs ging naar Japan.
Gerelateerde berichten:
- VVV-kantoor Weert krijgt centrale plek in de stad
- Wmo adviescentrum op centrale plek bij Orbis Medisch Centrum
- Weekmarkt Stein tijdelijk op nieuwe plek
- Nieuwe plek voor bijen paviljoen Floriade
- Weekmarkt Stein tijdelijk naar nieuwe plek
- Joarmaat heeft plek voor straatartiesten
- Een plek voor informatie veilig internetten
- Winkelcentrum De Leim Maastricht op derde plek ‘Schoonste Winkelgebied Verkiezing 2016’ geëindigd