Maartje Paumen opent nieuwe locatie Fit For Free Geleen

GELEEN – De nieuwste vestiging van Fit For Free is sinds 23 januari open. Vanaf nu kun je ook in Geleen terecht bij Fit For Free aan de Rijksweg Zuid en dit moet natuurlijk gevierd worden! Op 6 maart wordt de club daarom officieel geopend door tophockeyster Maartje Paumen.

De tweevoudig olympisch kampioene zal om 19:00 uur officieel de nieuwe sportschool openen. Tussen 18:00 uur en 21:00 uur is iedereen, leden en niet-leden, welkom om de opening te komen vieren. Een live-DJ verzorgt de muziek en je kan op deze avond meedoen aan verschillende groepslesworkouts.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om met de in Geleen geboren hockeyster op de foto te gaan en een handtekening te verzamelen. De gehele avond kun je deelnemen aan het Fit For Free Fietsspel waarbij je kans maakt op een jaar gratis fitness!

Naast het officieel openen van de club geeft Maartje Paumen om 19:30 uur een speciale workout demo. Voor de demo dien je je van tevoren in te schrijven via www.fitforfree.nl/Maartje. Verder kun je meedoen aan een loting waarbij je kans maakt op een goodiebag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!