Nieuw restaurant opent in coronatijd: The Lunch Club in Sittard

SITTARD – Ondernemers Bob Coolen en Tom Bastiaens zagen in deze coronatijd vooral kansen in plaats van valkuilen. Zo openen zij in coronatijd een nieuw horeca-concept in Sittard aan de Bergerweg 170: The Lunch Club. Gelegen op een steenworp afstand van het Fortuna Sittard Stadion. “De onder ons kantoor gelegen ruimte kwam plots vrij, dus toen zijn we direct in gesprek gegaan met de verhuurder. Door om te denken zijn we tot The Lunch Club gekomen.” Aldus Tom Bastiaens.

100 personen en 1,5 meter
Vanaf 1 juli gaat het bedrijf volop open. Er is dan conform RIVM richtlijnen plek voor 100 personen. Het horeca-concept richt zich met name op de bedrijvigheid rondom en stelt de locatie ook beschikbaar voor evenementen (trainingen, vergaderingen en borrels), flexwerkers (flexwerkplekken voorzien) en bedrijfscatering. “De ruimte is groot genoeg om de 1,5 meter afstand te bewaren. The Lunch Club is dan ook coronaproof ingericht.” aldus Bob Coolen.

Bekend van
De ondernemers staan bekend om de bedrijven Zuivere Koffie (horeca uitzendbureau) en Warehouse Events (evenementenorganisatie). “Doordat we nu een eigen horecagelegenheid hebben kunnen we ons personeel on the job trainen. De samenhang tussen de drie bedrijven is onze kracht!” aldus beide heren.

Lokale partners
De horeca gelegenheid hecht veel waarde aan het serveren van streekproducten. Zo levert Blanche Dael in Maastricht de koffie, komt het brood van bij Sodelicious in Maastricht, groenen/fruit worden geleverd door ’t Vitamientje in Gronsveld, vlees komt van bij Kusters in Margraten, dranken worden geleverd door Bessems in Maastricht en de thee is afkomstig van Teamotions uit Brunssum.

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!