ParkCity Live hele weekend een perfect sky!

HEERLEN – Hoewel juli de mooiste maand van het jaar is, kan PCL niet garanderen dat er geen regen valt. Om te voorkomen dat het festival letterlijk in het water valt, zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen.

Zo heeft de gemeente Heerlen vorig jaar op het Bekkerveld een drainage systeem aangelegd en werd het complete festivalterrein onder de graslaag voorzien van waterafvoerbuizen. De buizen zorgen ervoor dat regenwater veel sneller wordt afgevoerd en het terrein geen modderballet wordt.

Verder laat de organisatie bij regen een grote overkapping (perfect Sky) op het hoofdterrein plaatsen (zie foto). Zo staan bezoekers altijd droog.
Perfect toch!

WK Voetbal, groot scherm aanwezig
Nederland speelt op zaterdag 5 juli om 22:00 de kwartfinale tegen Costa Rica.
Dat is precies tijdens ParkCity Live. Geen probleem, op ParkCity Live staat een heel groot scherm van 6 x 4 meter. Er kan voetbal gekeken worden. Het terrein blijft open tot 1:00 uur. Dus ook eventuele verlengingen en penalty’s zijn bij ons te zien!

Er zijn nog tickets!
Voor beide dagen zijn er nog tickets te koop. Doe je voordeel en koop ze online want tickets aan de dagkassa zijn (indien nog beschikbaar) een aanzienlijk stuk duurder. Waarom wachten? Je staat droog en voor het voetbal hoef je het zeker niet te laten.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x