Parkstad Limburg Theaters maakt muziekprogramma bekend

HEERLEN – Parkstad Limburg Theaters maakt de nieuwe muziekprogrammering bekend. De afgelopen jaren is het aanbod, mede dankzij de komst van de LIMBURGzaal, enorm verbreed. Op het gebied van pop, jazz en wereldmuziek valt er weer flink te genieten dit najaar! Het complete muziekprogramma is vanaf nu te zien op www.limburgzaal.nl

Het nieuwe muziekseizoen wordt afgetrapt door ex-Rolling Stone Bill Wyman. Op 27 september komt hij met een ‘All Star Band’, bestaande uit o.a. Mary Wilson (The Supremes), Albert Lee en Georgie Fame, naar Heerlen.

Van de Nederlandse toppers zullen Alain Clark, Go Back to the Zoo, DeWolff en Gers Pardoel een clubshow geven in de LIMBURGzaal. De Deense popgroep The Asteroids Galaxy Tour was onlangs te zien op Pinkpop en in oktober komen ze weer terug naar Parkstad! Verder programmeert Parkstad Limburg Theaters voor het eerst een concert in poppodium De Nieuwe Nor en wel singer-songwriter Luka Bloom.

In samenwerking met de Stichting Wereldmuziek in Limburg wordt dit jaar flink ingezet op wereldmuziek in al haar facetten. Verwacht worden onder anderen Mory Kanté uit Guinea (bekend van de wereldhit Yéké Yéké), Shantel & the Bucovina Club Orkestar (swingende Balkan beats) en de Tunesische zangeres Ghalia Benali.

Tijdens Heerlen Jazzt in november zal de Amerikaanse supergroep Fourplay optreden in de LIMBURGzaal. De band bestaat uit gelouterde muzikanten als Chuck Loeb, Bob James, Nathan East en Harvey Mason. Jazzfans weten genoeg!

Voor tickets en meer informatie rondom deze optredens bezoek de speciale muziekwebsite van Parkstad Limburg Theater: www.limburgzaal.nl. De kaartverkoop voor alle genoemde optredens begonnen.

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!