Unieke Award: 1.000 x Platinum Award voor Johnny Hoes

WEERT – Woensdag 19 april 2017 ontving Johnny Hoes postuum de LifeTime Achievement 1.000 x Platinum Award.voor meer dan 40 miljoen verkochte geluidsdragers.

Talentontwikkeling van andere artiesten is daarnaast een grote verdienste van Johnny Hoes. De Limburgse streektaal, de mijnwerkersliedjes en de levensliedjes van de straat, het land en de kroeg; Johnny Hoes gaf deze volkscultuur vorm in zijn Telstar Studio.

De NVPI, de branchevereniging voor de entertainmentindustrie, verraste de familie Hoes met deze unieke, nooit eerder uitgereikte Award op de dag, dat Johnny Hoes 100 geworden zou zijn.
John Hoes jr. nam de waardevolle Award in ontvangst uit handen van zanger Henk Wijngaard en presentator Willie Oosterhuis.

Na de uitreiking werd bekend gemaakt hoe het jaar 2017, waarin Johnny Hoes 100 zou worden, groots gevierd wordt met het evenement De Nacht van Johnny Hoes op zaterdag 26 augustus 2017 en de Talentenjacht ‘Och was ik maar’ in de aanloop daar naar toe,

Zo gaat de talentontwikkeling in de geest van Johnny Hoes door; de winnaar van ‘Och was ik maar’ zal optreden op het evenement de Nacht van Johnny Hoes.

Andere artiesten, die onder begeleiding van Guido’s Orchestra zullen optreden zijn: Anneke Gronloh, Lange Frans, The Classics, ‘Eddy Wally’, Toontje Lager’s Erik Mesie, Ronnie Tober, Henk Wijngaard, John West, Lange Frans en Stef Ekkel. De show wordt afgesloten door een concert van Rob de Nijs met band en Guido’s Orchestra.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x