Zomerparkfeest neemt extra maatregelen vanwege het warme weer

VENLO – Zomerparkfeest neemt extra maatregelen vanwege het warme weer. De weersituatie wordt de komende dagen gemonitord.

Er komen sowieso extra ventilatoren in de tenten (ZELT, ARENA, TEATRO MAASPOORT) om meer luchtcirculatie te genereren en het oplopen van de temperatuur zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij alle toiletten zijn waterpunten ter verfrissing.

De Middag van het Sentiment gaat gewoon door. Tijdens die activiteit worden de zijkanten van de tent open gezet voor extra ventilatie.

Verder roept men alle bezoekers op om zelf alert te zijn: smeer je goed in, drink genoeg (non-alcoholische dranken) en draag eventueel een petje of een hoedje bij langdurige blootstelling aan de zon. Er zijn op het festival voldoende schaduwplekken en er is zonnebrandcrème verkrijgbaar bij de Infobalie.

Het meebrengen van drankflesjes op het festivalterrein is tijdens het festival niet toegestaan. Zomerparkfeest volgt de richtlijnen van GHOR en het landelijk hitteplan. Hierin staan ook handige tips tegen de warmte.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x