Digitaal aanmelden optochten Sittard vernieuwd

SITTARD – Sinds 1 januari heeft het Optoch Kommitee Zitterd een nieuw digitaal aanmeldsysteem (www.optoch.nl/aanmelden) in gebruik genomen voor alle optochtdeelnemers. Het is bedoeld voor aanmeldingen voor zowel de kinderoptocht als de Grote Optocht en heeft tal van nieuwe mogelijkheden.

Ten eerste is de inschrijftermijn verlengd. In plaats van sluiting op maandag kan men nu aanmelden tot woensdag namiddag 17:00 uur. Verder wordt er vanaf dit jaar een historie opgebouwd, zodat deelnemers later kunnen terugkijken op hun creaties van voorgaande jaren. Ook wordt het mogelijk om tot aan de sluitingsdatum eigen teksten en ideeën aan te passen. Voor de optochtjury en verslaggevers zijn er diverse opties en lijsten ingebouwd. Programmaboekje en uitslagen worden sneller digitaal en sneller gepubliceerd.

Voor het overige verandert er niets. Dit betreft alleen het aanmelden, verplicht voor de grote optocht, niet verplicht voor de kinderoptocht. Hoewel het inschrijven voor de kinderoptocht niet verplicht is, wordt dit wel zeer op prijs gesteld. Deze informatie is namelijk ook voor de verslaggevers van omroep L1, die de kinderoptocht weer helemaal uitzendt.

Natuurlijk kan men Roy Moerskofski van het Optoch Kommitee Zitterd ook nog altijd gewoon mailen of bellen voor vragen, maar het digitaal aanmelden heeft natuurlijk veel voordelen. En het nummer afhalen voor de Grote Optocht op de vrijdag van de Zittesje Vastelaoves-6-daagse bij café Schtad Zitterd blijft natuurlijk gewoon bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!