Laatste week aanmelden selectierondes Kunstbende Limburg

LANDGRAAF – Jonge muzikanten opgelet! Je kunt je nog tot en met maandag 6 februari 2017 aanmelden voor Kunstbende; dé landelijke wedstrijd voor jong, creatief talent!

Muziek en DJ zijn al jarenlang erg populaire categorieën binnen Kunstbende Limburg, vandaar dat er door de gehele provincie selectierondes georganiseerd worden. Schrijf jij je eigen liedjes of draai jij de lekkerste beats? Geef je dan snel op voor Kunstbende via www.kunstbende.nl. Jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar kunnen zich gratis opgeven om zo kans te maken op een plek in de Limburgse Voorronde van Kunstbende op zondag 19 maart 2017 in Schouwburg De Domijnen in Sittard. Deelnemers in de categorieën Dans, Fashion, Film, Expo, Taal en Theater kunnen zich nog inschrijven tot en met 1 maart 2017.

De selectierondes Muziek en DJ vinden plaats op:
• Zondag 12 februari 2017 in Poppodium Grenswerk in Venlo (overdag)
• Vrijdag 17 februari 2017 in de Muziekgieterij in Maastricht (’s avonds)
• Zondag 19 februari 2017 in Poppodium Volt in Sittard (overdag)
De toegang tot deze drie selectierondes is geheel gratis.

Kunstbende organiseert komend jaar voor de 27e keer dé landelijke wedstrijd voor jong- en creatief talent. In acht verschillende categorieën, te weten: DANS – DJ – EXPO – FASHION – FILM – MUZIEK – THEATER – TAAL, kunnen deelnemers hun werk en talent laten zien. In Limburg strijden jaarlijks dik vijfhonderd jongeren van Eijsden tot Mook om een plekje in de landelijke finale van Kunstbende. Door de enorme animo van jongeren in de categorie MUZIEK en DJ is de organisatie van Kunstbende Limburg genoodzaakt extra selectierondes te organiseren. Kunstbende wordt in Limburg georganiseerd door Buro Pinkpop.

Tijdens Kunstbende maken deelnemers kans op vele (stimulerings)prijzen zoals workshops, een fotoshoot, kaartjes voor het Pinkpop festival, vele optredens op verschillende pop- en cultuurfestivals door heel Limburg tijdens de Kunstbende Zomertour en nog veel meer. Kunstbende is vooral een goede gelegenheid voor jong talent om podiumervaring en naamsbekendheid op te doen. Tijdens de wedstrijd beoordeelt een professionele jury de deelnemers en wordt er per selectieronde bepaald welke deelnemers er doorgaan naar de Limburgse finale.
Veel bekende artiesten begonnen ooit bij Kunstbende zoals Martin Garrix, DeWolff, Claudia de Breij, Jan Kooijman, Sanne Vogel en Howard Komproe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!