Eurovisie bidbook met veel bravoure naar Hilversum

MAASTRICHT / HILVERSUM – Met veel bravoure, rumoer en een uitgebreide Limburgse delegatie ging 10 juli het Bidbook Eurovisie 2020 Maastricht in de bus naar Hilversum. Daar hebben gouverneur Theo Bovens, burgemeester van Maastricht Annemarie Penn-te Strake en MECC-directeur Rob van de Wiel het bidbook overhandigd aan bestuursvoorzitter van de NPO, Shula Rijxman.

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat we de Eurovision Song Contest 2020 graag naar Maastricht en regio willen halen. Maastricht heeft alle troeven in handen om die strijd te winnen: de locatie, de hotels, de omgeving, de mensen, de allure. Europeser dan hier vind je het niet.

Maastricht; een internationaal georiënteerde stad, op het kruispunt van Europa. Een stad die alles heeft en toch overzichtelijk is, vol karakter en sfeer. De hoofdstad van een regio die je gastvrij omarmt, waar je mag komen zoals je bent. Een plek die voelt als een plein: het hart van Europa.

Namens Nederland nodigen Maastricht en Limburg alle Europese vrienden uit om dichterbij te komen. Dichter bij de artiesten. Dichter bij de muziek. Dichter bij elkaar. Want wie dichtbij genoeg komt, ervaart iets bijzonders. Je gaat de details zien die het verschil maken. Je kunt aanraken en voelen. Je hoort wat anders verloren gaat. Je kunt jezelf overtuigen door te proeven en ruiken. Welkom in Maastricht en Limburg, waar we gaan genieten van een intiem en intens Eurovisie Songfestival. Dichterbij dan ooit.

Bron: Limburg.nl en bezoekmaastricht.nl/eurovision

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!