Fletcher Hotel-Restaurant Rooland heropend na grootschalige renovatie

ARCEN – Fletcher Hotel-Restaurant Rooland is zeer verheugd om mede te delen dat, na een grondige renovatie van zowel de hotelkamers, algemene ruimte(n) alsmede het restaurant, het hotel op vrijdag 23 februari a.s. weer geopend is voor gasten. In het hotel, gelegen in het gezellige Limburgse Arcen, is de afgelopen maanden hard gewerkt om nog in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar te kunnen heropenen en gasten in het gerenoveerde hotel weer te ontvangen.

Renovatie groot aangepakt
Het hotel was een aantal maanden onderverhuurd aan een externe partij, waardoor er geen gasten gebruik konden maken van de hotelkamers of in het restaurant konden worden ontvangen. Fletcher Hotels heeft de heropening direct aangegrepen om het hotel volledig te renoveren. Inmiddels is de renovatie van Fletcher Hotel-Restaurant Rooland in de afrondende fase. Zo zijn alle hotelkamers met bijhorende badkamer geheel gerenoveerd. Ook is er een nieuwe vloer geplaatst en zijn ruimten voorzien van nieuwe meubels. Daar blijft het niet bij want de gangen, receptie met bar én de zalen zijn ook direct onder handen genomen. De keuken is voorzien van wat kleine aanpassingen. “Het team van Fletcher Hotel-Restaurant Rooland is trots om haar gasten een geheel vernieuwde ervaring te kunnen bieden” aldus Martijn Klaassen, Hotel Manager. “We hebben veel aandacht besteed aan de renovatie van zowel de hotelkamers als het restaurant, met als doel een comfortabel en stijlvol verblijf te bieden aan al onze gasten. We kijken er enorm naar uit om iedereen te verwelkomen en hen kennis te laten maken ons prachtige hotel.”

Bewuste keuzes
Fletcher Hotels hecht veel waarde aan duurzaamheid. Hier is ook aan gedacht tijdens deze renovatie. Zo is de opstelling van de CV en warm watervoorziening vervangen door een energiezuinige opstelling. Daarnaast wordt het gehele pand voorzien van ledverlichting. Dit zijn een aantal energiezuinige keuzes die Fletcher Hotels heeft gemaakt tijdens de renovatie.

Ruimte voor nieuwe collega’s

Of het nu gaat om een ontspannen weekendje weg, een zakelijke bijeenkomst of een speciale gelegenheid, het team van Fletcher Hotel-Restaurant Rooland staat klaar om aan de behoeften en wensen van elke gast te voldoen, zodat zij een onvergetelijke ervaring hebben. Het hotel team kan nog versterking gebruiken. Wie interesse heeft in een nieuwe uitdaging en onderdeel wil uitmaken van een leuk en gezellig team, kan gemakkelijk en snel solliciteren op een van de openstaande vacatures. Deze zijn te vinden op: www.werkenbijfletcher.nl.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x