Inschrijfronde van Nu of Nooit 2013 van start gegaan

LANDGRAAF – De inschrijfronde van Nu of Nooit 2013 is van start gegaan! Nu of Nooit is dè contest voor Limburgse popartiesten met als hoofdprijs een speelplek op Pinkpop! De moeite van het inschrijven meer dan waard dus…

Major Tom won vorig jaar na een drukbezochte finale in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen. Afgelopen zomer speelde de band dankzij Nu of Nooit op diverse festivals in zowel binnen als buiten Limburg. Uiteraard met als hoogtepunt het optreden op Pinkpop 2012.

Bands/artiesten die ook kans willen maken op dit alles kunnen zich inschrijven voor Nu of Nooit 2013! Uit de inschrijvingen wordt een selectie gemaakt van 25 deelnemers. Deze zullen in vijf voorrondes spelen om een finaleplaats. De uiteindelijke zes finalisten strijden op zondag 17 februari om dat felbegeerde plekje op Pinkpop 2013! Vijf finalisten worden gekozen door een professionele jury. De laatste finalist is degene die de meeste kaarten verkoopt via het Active Ticketsysteem, dat sinds geruime tijd door de Limburgse poppodia wordt gebruikt.

Inschrijven dus!

Inschrijven kan via de site van Stg. Popmuziek Limburg: http://www.spl.nl/. Demo’s kunnen worden opgestuurd naar SPL, Postbus 203, 6040 AE Roermond. Maar het is ook mogelijk een link naar de muziek online door te geven. Voor beide opties geldt: minimaal 3 nummers waarvan maximaal 1 cover!

Voorrondes: 5 januari, 19 januari, 25 januari, 26 januari en 2 februari.

Finale: zondag 17 februari

Locaties volgen zo spoedig mogelijk!

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!