Knaltibal Festival in Heerlen groeit naar 10.000 bezoekers

HEERLEN – Voor wie geen genoeg kan krijgen van carnaval laat de organisatie van Knaltibal Festival weten óók dit jaar weer terug te keren met zomercarnaval voor jong én oud! Met twee uitverkochte edities in Heerlen zet de organisatie ook dit jaar hoog in met headliners als Donnie (Bon Gepakt), Wesley Bronkhorst (Amalia), Wildstylez (Year Of Summer), Wir Sind Spitze!, Beppie Kraft en meer op 13 juli 2024 in het Douvenrader Park (de oude voetbalvelden van Weltania) te Heerlen.

Hooggeëerde artiesten
De organisatie maakt op 21 februari 2024 via haar sociale kanalen de volledige line-up bekend maar geeft alvast een aantal primeurs weg: Donnie, Wesley Bronkhorst, Wildstylez, Wir Sind Spitze!, Beppie Kraft én Natte Visstick maken hun opkomst.

Groei naar 10.000 bezoekers
“In 2022 mochten we 3.500 bezoekers ontvangen, in 2023 waren dit er al 6.500 en voor 2024 verwachten we deze groei door te zetten naar 10.000 bezoekers. Er worden dit jaar maar liefst 25 artiesten aan de line-up toegevoegd én er komen twee nieuwe grote area’s bij; namelijk een grote Oktoberfest tent met bijpassende line-up en een tot podium omgebouwde botsautobaan die inspeelt op internethelden en memetechno.” aldus Kenny Mordang (organisator Knaltibal Festival).

Zomercarnaval
Dát is de insteek van Knaltibal Festival: één groot verkleedfeest in het hartje van de zomer!

Zestienplussers welkom
Jongeren tussen de leeftijd van zestien en zeventien vallen dikwijls tussen wal en schip, daarom heeft de organisatie besloten de minimumleeftijd van zestien jaar te hanteren. “We vinden een eerste kennismaking met festivals voor deze doelgroep, in een veilige omgeving, enorm belangrijk. Vanuit die passie zijn we ooit beginnen met het organiseren met evenementen en dit zetten we dan ook graag voort. We richten ons veiligheidsplan evenals protocollen dan ook speciaal in op deze doelgroep” aldus Amber Eerlingen (organisator Knaltibal Festival).

Ticketverkoop
De pre-registratie voor tickets met 50% korting is geopend via www.knaltibal.nl/pre-register. De pre-registratieverkoop start 20 februari om 19:00. De openbare verkoop start één week later, op 27 februari om 19:00.

FotO: Joeri Greve

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x