Ladies Night bij Foroxity Sittard 50 Tinten uitverkocht

SITTARD – De Ladies Night van woensdag 8 februari 2017 bij Foroxity Filmarena in Sittard is helemaal uitverkocht. Vanaf 20.00 uur ’s avonds draait er in alle 8 zalen van de bioscoop een voorstelling van de vervolgfilm ‘Fifty Shades Darker’.

Ook in Foroxity Roermond is de Ladies Night inmiddels helemaal vol. De bioscoopmedewerkers maken zich op om 2500 dames te verwelkomen voor deze feestelijke avond. Vanwege de grote belangstelling heeft Foroxity Sittard zelfs een éxtra Ladies Night ingepland voor donderdag 9 februari.

Veel tijd om bij te komen heeft het personeel van Foroxity niet. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de volgende Ladies Night al in volle gang. Op woensdag 15 maart vertoont Foroxity de Nederlandse komedie ‘Het Verlangen’ met Chantal Janzen. De kaartverkoop voor deze avond is al gestart.

‘Fifty Shades Darker’ is gebaseerd op het tweede boek (‘Vijftig Tinten Donkerder’) in de populaire boekenreeks van E.L. James. In dit vervolg duiken er mysterieuze figuren op uit het verleden van Christian Grey (Jamie Dornan). Ze zijn vastbesloten om zijn relatie met Anastasia Steele (Dakota Johnson) wreed te verstoren.

‘Fifty Shades Darker’ is vanaf donderdag 9 februari 2017 te zien bij Foroxity.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!