Vue haalt hoogste bezoekersaantal bij Ladies Night ooit met 50 Shades Darker

KERKRADE – Woensdag 8 februari organiseert Vue in alle Vue cinemas in Nederland een Ladies Night voor de film 50 Shades Darker. Een film waar, zo blijkt uit de ticketreserveringen, veel vrouwen op wachten want het wordt de meest succesvolle Ladies Night ooit bij Vue. De bioscoopketen verwacht woensdag meer dan 22.000 vrouwen in de verschillende vestigingen. De film verslaat daarmee het huidige record van 17.000 bezoekers bij een Ladies Night. Een record dat Fifty Shades of Grey op 11 februari 2015 vestigde.

Ladies Nights, een avondje uit voor vriendinnen inclusief een hapje en een drankje en een goodiebag, scoren goed bij Vue. Zo werd 2016 afgesloten met de twee meest succesvolle Ladies Nights van dat jaar, Bridget Jones’s Baby met 15.000 bezoekers en Soof 2 met 14.500 bezoekers.

Van alle Vue vestigingen trekt Vue Kerkrade aanstaande woensdag, met bijna 3000 vrouwen, de meeste dames op één avond naar de bioscoop.

Het is de zoveelste mijlpaal voor Vue in korte tijd. De in 2016 volledig gerebrande bioscoopketen startte de I Love Vue campagne om de naamsbekendheid op landelijk niveau te vergroten en sloot 2016 af met 4 miljoen bezoekers op de teller. In de afgelopen kerstvakantie haalde Vue het hoogste dagrecord aan bezoekers ooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!