Meer Vlaamse gasten voor Attractiepark Toverland

SEVENUM – Steeds meer gasten uit België weten de weg te vinden naar Attractiepark Toverland in het Nederlandse Sevenum. Het door Zoover bekroonde park mocht in de maand juli maar liefst 27% meer gasten uit Vlaanderen ontvangen ten opzichte van vorig jaar.

De meeste Vlaamse gasten zijn afkomstig uit de provincies Antwerpen en Limburg, maar ook de andere provincies zijn goed vertegenwoordigd. De vele overnachtingsmogelijkheden in de omgeving maken dat het attractiepark ook door verder gelegen provincies bezocht wordt.

“Ons voordeel is dat ons park dichtbij de Belgische grens ligt, bovendien organiseren we gedurende het jaar speciale evenementen die veel bezoekers trekken”, aldus Inge van Roij, Marketeer België. In de maanden juli en augustus kunnen bezoekers tot 23:00 uur genieten van de Midzomeravonden vol zomerse sfeer en live entertainment in de verschillende themagebieden. Daarnaast wordt het park tijdens 8 Halloween Nights in de maand oktober overgenomen door allerlei monsters, die in de verschillende scare zones de bezoekers de stuipen op het lijf jagen.

Het zomerseizoen van Toverland is dit jaar verlengd tot en met 8 november, speciaal vanwege de herfstvakantie in België. “Wij verwelkomen onze Vlaamse gasten graag en willen hen dan ook de gelegenheid bieden om ons in hun schoolvakanties te kunnen bezoeken”.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x