Attractiepark Toverland klaar voor magische zomer

SEVENUM – Vanaf woensdag 23 juli start de eerste van vijf Midzomeravonden. Bezoekers kunnen dan genieten van een magische duikshow, veel live entertainment en een muzikale vuurkwerkshow.

Magische Midzomeravonden
Attractiepark Toverland is van 21 juli t/m 22 augustus dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Op de vijf woensdagen in deze periode blijft het park zelfs open tot 23.00 uur. Bezoekers kunnen dan extra lang genieten van alle attracties en de magische sfeer in het park. Vanaf 19.00 uur is er live muziek en dans. Ontspannen op het terras van Katara Plaza met een tropische cocktail, of dansen op de swingende salsa van Gruppo Tamicos. In het Troy-gebied versterkt Duo Hellines de Grieks-mediterrane sfeer en rond het labyrint is een nieuwe lounge area waar een dj zorgt voor relaxte beats. De Midzomeravonden worden afgesloten met een vuurwerkshow vanaf het dak van de Magic Forest.

Vuurwerkshow
De magische vuurwerkshow is terug! Dit jaar heeft Attractiepark Toverland meerdere testen uitgevoerd om overlast te voorkomen. Gekozen is voor vuurwerk dat beduidend minder lawaai maakt dan voorgaande edities. Afgelopen week ontving het park de vuurwerkvergunning waardoor het spectaculaire slot een feit is geworden.

De Midzomeravonden vinden plaats op 23, 30 juli en 6, 13 en 20 augustus.

High Diving Show
Naast de Midzomeravonden presenteert Attractiepark Toverland vanaf 19 juli de nieuwe duikshow ‘Legend of the Pearl’. Vijf heldhaftige duikers stellen zichzelf op de proef in een spannende zoektocht naar een bijzondere parel. Daarbij maken ze spectaculaire sprongen van wel 25 meter hoogte. Deze week vinden de repetities plaats.

Meer informatie…

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x