Midzomeravond zorgt voor bezoekersrecord Toverland

Op woensdag 16 augustus vond in Toverland de vijfde Midzomeravond plaats. Tijdens dit zomerevenement heeft het attractiepark zo’n 10.500 gasten mogen verwelkomen. Dit maakt afgelopen woensdag niet alleen de drukstbezochte dag van 2017, ook gaat de dag de boeken in als één van de vijf drukste dagen in de geschiedenis van Toverland.

Midzomeravonden zijn erg populair onder de bezoekers van Attractiepark Toverland. “Meer dan de helft van onze bezoekers kiest er bewust voor om Toverland tijdens dit evenement te bezoeken en bovendien worden de avonden gewaardeerd met een 9,1”, vertelt Tessa Maessen, Communicatie Manager. “Gisteren waren alle ingrediënten voor een magische dag aanwezig: het is zomervakantie, de weersverwachtingen waren goed en bovendien was het park tot 23:00 uur geopend. Veel bezoekers bleven tot het eind om de afsluitende vuurwerkshow te bewonderen.” Ook de andere meest drukbezochte dagen vonden de afgelopen jaren plaats tijdens Midzomeravonden.

Volgende week woensdag, 23 augustus, vindt de laatste Midzomeravond van dit jaar plaats. Bovendien is Toverland tot en met aanstaande zondag een uur langer geopend (tot 19:00 uur) in verband met de bouwvakvakantie van Zuid-Nederland. De extra zomeractiviteiten – de magische familieshow d’JUNGA en de speciale pendelbus vanaf station Horst-Sevenum – lopen nog tot en met zondag 27 augustus.

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!